ІІІ Міжнародний економічний форум«Інвестиційні можливості Хмельниччини».

  • 826

  

Впливати на зміни в державі, які стосуються кожного українця – можливо. На економічному форумі у рамках діалогу між владою, громадськістю та бізнесом формуються нові можливості для забезпечення економічного зростання  України на засадах відкритості, правової рівності та сучасності.

  

14 березня в обласному центрі розпочав роботу ІІІ Міжнародний економічний форум.

«Інвестиційні можливості Хмельниччини»

 В ньому взяли участь іноземні делегати із 20-ти країн світу, представники бізнесу, влади та великих українських підприємств. Серед головних цілей форуму – налагодити співпрацю бізнесу з бізнесом та бізнесу з владою.

До участі було запрошено членів Уряду, представників міністерств та відомств, іноземних дипломатичних установ та торговельно-економічних місій в Україні, делегації регіонів України та країн, з якими укладено угоди про співробітництво, представників вітчизняних та іноземних ділових кіл, консалтингових та інвестиційних компаній і фондів, банківських установ.

Староушицьку ОТГ на цьому заході представляли селищний голова Анатолій Тимчук, заступник голови Василь Горбняк, а також підприємці Микола Прудивус та Альона Прудивус.

Всі учасники мали змогу не тільки подискутувати а й поділитись власним досвідом