Фінал конкурсу "Вчимось сортувати"

  • 539

Фінал конкурсу "Вчимось сортувати" 4 березня Київ зустрічав переможців конкурсу "Вчимося сортувати", організаторами якого є громадські організації «Український центр європейської політики» та «Україна без сміття» за підтримки Британського посольства в Україні.

Конкурсна комісія обрала переможцями конкурсу, реалізованого в рамках проекту British Embassy Kyiv, і учнів Староушиького ліцею: Григор’єва Олександра та Волошину Валерію.

Фото без опису

Нагородження проходило на станції глибокого сортування сміття No Waste Recycling Station (ГО "Україна без сміття"), де діти на власні очі побачили скільки цінного ресурсу для переробки є навколо нас та дізналися багато цікавих пізнавальних фактів. Крім дипломів та подарунків від Видавництва Ранок, діти відвідали також музей вторсировини, або як його ще називають "музей непотрібних речей". Він розташований на території заводу з переробки вторсировини «Київміськвторресурси». Музей є, напевно, одним із найдивніших музеїв Києва, адже його наповнюють речі та об'єкти, які в різні часи були принесені сюди киянами. Колекція музею почала формуватися ще в далекому 1943 році. 

Фото без опису  Фото без опису

Дипломами за активну участь у проекті нагороджено директора ліцею Ковтуняка Василя Сергійовича та вчителя початкових класів Левко Ларису Афпнасіївну. Щира подяка чарівним організаторам Акуленко Любові, Юлії Литвиненко ГО «Український центр європейської політики», Євгенії Аратовській, ГО «Україна без сміття», Анастасії Апенько, Видавництво РАНОК, Ользі Фурсік, УМКА за цікаву пізнавальну програму, за високу оцінку учнівських робіт, щире спілкування та підтримку нашої групи.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису