Команда юстиції Хмельниччини з робочим візитом відвідали Староушицьку ОТГ

  • 579

27 лютого команда юстиції Хмельниччини на чолі з очільником Віктором Худняком з робочим візитом відвідали Староушицьку ОТГ.

Зокрема, провели прийом громадян спільно із фахівцями Кам’янець-Подільських відділів ДВС та ДРАЦС, Кам’янець-Подільського міського центру надання БПД та представників нотаріату. Місцевих жителів в основному цікавили питання виплати та нарахування пенсій, надання матеріальної допомоги та отримання пільг.

Крім того, провели зустріч із колективом Староушицької ОТГ, розповіли про діяльність та основні повноваження органів юстиції та висловили щирі сподівання на подальшу плідну співпрацю.

  

  

 

У рамках робочої поїздки до селища Стара Ушиця очільник юстиції Хмельниччини Віктор Худняк обговорив основні шляхи співпраці із головою ОТГ Анатолієм Тимчуком, а також оглянули позитивні зміни у місцевій лікарні після завершення ремонтних робіт.

  

  

 

 

 

СТОПБУЛІНГ

27 лютого у Староушицькому ліцеї відбувся правоосвітній захід щодо протидії булінгу. Зокрема, очільник юстиції Віктор Худняк поспілкувався з школярами 7-11 класів та розповів їм не лише про неабиякий негативний вплив цього явища, але й про відповідальність, яка настає у разі його виникнення. Віктор Анатолійович презентував книгу «Живи та дій за правилами. Якими є права дитини в школі» для шкільної бібліотеки, за допомогою якої кожен учень зможе знайти відповіді на запитання щодо поведінки в школі і не тільки.


На заході до школярів звернувся і селищний голова Анатолій Тимчук, який наголосив на важливості усвідомлення свого права бути захищеними і знати, як діяти у разі посягання на честь та свободу та, що для успішного попередження й протидії насильству треба вчитися навичкам ефективного спілкування та мирного розв’язання конфліктів.