Святкування ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА в громаді

  • 551

Найкращими словами, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець, передають закохані одне одному: свої почуття, розповідають про радість і щастя, про тугу та біль.

Саме кохання, любов — джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори.
До кожного з нас рано чи пізно в душу загляне кохання. Кохання — одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Кохання панує над світом. Воно поза віком і часом. 
Саме сьогодні ми звертаємось до теми кохання, бо сьогодні надзвичайний день — День Святого Валентина — Всесвітній день закоханих.

Святкування Дня Святого Валентина в Староушицькому санаторії "Дністер"

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Святкування Дня Святого Валентина в Подільському ліцеї

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

 

На острові кохання

15 лютого в Староушицькому ліцеї була проведена літературно-музична композиція у формі зустрічі з літературними героями світових творів, у яких висвітлено тему кохання. У заході взяли участь школярі 5-11 класів, які показали високу акторську майстерність та чудове знання вивчених творів. Глядачі мали змогу переглянути інсценівки на основі уривків з творів "Пригоди Тома Сойєра" Марка Твена, "Пурпурові вітрила" О.Гріна, "Ромео і Джульєта" Вільяма Шекспіра, "Наталка Полтавка" І.П.Котляревського.
Щира подяка вчителям світової літератури Петрюк Олені Миколаївні, Пастух Олені Миколаївні, Чорній Тетяні ,Володимирівні за високій професіоналізм у роботі з обдарованими талантами ліцею.

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису