Новенькі парти для першачків ліцеїв громади

  • 480

   Минулого тижня Староушицький, Грушківський та Подільський ліцеї громади отримали для першокласників новенькі парти, які були придбані для організації нового освітнього простору.

      Староушицька селищна рада знову ж на умовах співфінансування за кошти обласного та селищного бюджетів здійснила закупку парт.
    Було закуплено 30 комплектів парт загальною вартістю 26490 грн. З цих коштів 16581,40 грн – субвенція з обласного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освти «Нова українська школа» 9908,60 грн – кошти селищного бюджету.
Також за кошти громади було придбано для Староушицького та Грушківського ліцеїв 2 шкільні дошки «Стандарт п’ятиповерхнева, комбінована» вартістю 6384 грн. Вже незабаром вони будуть встановлені в класних кімнатах. 
     Меблі виготовлено з матеріалів, дозволених чинним санітарним законодавством для використання в навчальних закладах, виріб відповідає санітарно-гігієнічним вимогам, відсутність гострих кутів, сторонніх запахів, матова поверхня стільниці, стійкість конструкції, наявність пристроїв для запобігання пошкодження або забруднення підлоги.
     Вже зараз учні перших класів навчаються за новенькими партами.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису