Святкування Дня самоврядування в Староушицькій громаді. Нагородження переможців конкурсу «Майбутнє моєї громади»

  • 1056

   Сьогодні в Україні відбуваються процеси децентралізації, реформування місцевого самоврядування, зростання уваги до розвитку територіальних громад.

  Варто розуміти, що місцеве самоврядування – це не лише сільські, селищні, міські ради чи депутати селищних рад. Це, в першу чергу, ми з Вами – мешканці громади. Адже від кожного з нас залежить розвиток наших населених пунктів.

  

  

   Щороку до дня місцевого самоврядування кращими грамотами на рівні області і району нагороджуються кращі працівники органів місцевого самоврядування.  7 грудня в приміщенні сесійної зали Староушицької  селищної ради було відзначено працівників апарату селищної ради грамотами обласної ради, районної ради та районної профспілки працівників державних установ. Начальник відділу фінансів та бухгалтерського обліку - головний бухгалтер Марценюк В.В. та секретар Староушицької селищної ради Розворук Л.Я. отримали грамоти від Хмельницької обласної ради; заступник голови Горбняк В.М., начальник земельного відділу Никуляк В.В. та начальник загального відділу Василишин В.В. отримали грамоти районної ради; від профспілки працівників державних установ грамоту отримала провідний  спеціаліст відділу фінансів та бухгалтерського обліку Куликова Н.В. Від імені виконавчого апарату селищної ради селищний голова Анатолій Тимчук привітав колишніх працівників селищної та сільських рад, що увійшли до складу Староушицької ОТГ.

  

  

  

    Голова ОТГ Анатолій Тимчук ініціював проведення творчого конкурсу в громаді, адже думка молодого покоління важлива для всіх жителів громади, тому що саме їм в майбутньому жити і творити тут.

    Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Староушицької селищної ради запрошував учнів ліцеїв взяти участь у конкурсі для молоді Староушицької об’єднаної територіальної громади «Майбутнє моєї громади».

  

    Нагадаємо, творчий конкурс стартував ще на початку листопада в межах проекту творчих робіт для молоді «Майбутнє моєї громади». За цей час в ньому взяли участь велика кількість дітей  - мешканців ОТГ. До розгляду було подано велику кількість робіт. І всі вони були цікаві, адже в кожного своє бачення майбутнього своєї громади.  Всі ідеї, що подавали діти у своїх проектах, малюнках та доповідях в першу чергу показували комфорт життя усіх мешканців.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   І саме не даремно в  День самоврядування 7 грудня в приміщенні селищної ради відбулося нагородження переможців конкурсу. Учні представили свої роботи провели захист, читали доповіді, показували презентації. Всі присутні в залі були вражені змістом цих ідей.

      Голова Староушицької громади Анатолій Тимчук вручив переможцям грамоти та подарунки

Як зауважив Анатолій Сергійович: «Мені дуже приємно, що так багато дітей відгукнулися та стали учасниками конкурсу. Неймовірно було цікаво бачити всі роботи учасників. Ми навіть вагалися іноді кого нагородити призовими місцями, адже всі роботи достойні. І тому  кільком роботам було присвоєно одне призове місце... Всі ваші погляди і побажання будуть враховані. Звісно нас це дуже стимулює. Стимулює працювати ще більше, щоб по можливості втілювати ваші ідеї в життя…»

  

  

    Після закінчення конкурсу порадували своїм виступом всіх присутніх творчий колектив «Діти України». Вони привітали працівників селищної ради, старостатів сіл із Днем самоврядування  та заспівали гарні пісні.