Відзначення Дня Збройних Сил України в ліцеях громади

  • 2393

     Відзначення Дня Збройних Сил України в ліцеях громади

Фото без опису

     Відзначення Дня Збройних Сил України у Староушицькому ліцеї
   З метою патріотичного виховання підростаючого покоління та розширення знань учнів про героїв нашої Батьківщини, які захищали і захищають її від ворогів за незалежність нашої рідної Батьківщини у стінах ліцею відбулися ряд цікавих та пізнавальних заходів:
- загальношкільна лінійка "На варті Вітчизни",
- зустріч молодших школярів із ліцеїстом Кам'янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Ткачем Михайлом Валентиновичем,
- військово-спортивна гра між командами старшокласників та вчителів ліцею.
    Під час військово-патріотичної гри команди змагалися у спритності, витривалості та кмітливості. Були проведені змагання у великій естафеті, з човникового бігу, волейболу. Поруч із цим учасники мали змогу взяти участь у конкурсах "Кращий кашеварій", "Потужні легені", "Влучний стрілець".
    Щира подяка організаторам дійства заступнику директора з виховної роботи Партиці В.А., педагогу-організатору Чорній Т.В., вчителям Кувілові С.В. й Маланічу М.В. та учнівському парламенту ліцею.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

     6 грудня - День Збройних сил України вже не можна назвати "чоловічим" днем, оскільки в армії служить чимало жінок. Однак у школах в цей день традиційно проводять змагання для хлопчиків. В Подільському ліцеї теж пройшли випробування "Нумо, хлопці!", яке підготувала Ольга Партика

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису