Провідування людей з особливими потребами

  • 566

Фото без опису

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН своєю резолюцією №47/3 проголосила 3 грудня Міжнародним днем людей з інвалідністю (International Day of Persons with Disabilities), з метою просування прав цих людей у всіх сферах суспільного життя, а також залучення уваги широкої громадськості до проблем людей з інвалідністю

Люди з особливими потребами чекають додаткової уваги суспільства, підтримки, захисту прав, обговорення і вирішення проблем.

 У смт Старій Ушиці та с. Гораївці заступник голови  Горбняк В.М., депутати Фартушняк В.Ф., Сиротіна Н.І., Левко Л.О, Борчук Л.В., Баблюк Б.В. відвідали людей з інвалідністю та  вручили продуктові набори. По селам громади також провідали людей з особливими потребами в.о.старости Комар Г.І., Продан В.М., Касьян І.Л., Ларукова О.К. та соціальні працівники.

Фото без опису  Фото без опису

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть громадяни з обмеженими можливостями, а вони потребують допомоги та уваги. Тож ми бажаємо вам витримки, мужності, оптимізму, віри та щастя і достатку у ваших оселях. Від імені адміністрації Староушицької ОТГ висловлюємо щиру вдячність й тим жителям громади, які активно долучилися до благородної справи, зробивши свій внесок на благо осіб з інвалідністю.

Особлива  подяка підприємцям: Ананійчуку О.С., Фартушняку В.Ф., Левко В.І., Сиротіній Н.І.

Особлива подяка депутатам: Фартушняку В.Ф., Левко Л.О., Сиротіній Н.І., Борчук Л. В.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису