"Нова українська школа" у Староушицькій громаді: що вже зроблено?

  • 534

     7 листопада голова громади Анатолій Тимчук, заступник голови з гуманітарних питань Ігор Чорний, начальник відділу освіти, культури, туризму молоді та спорту Староушицької селищної ради Наталія Бичок та спеціаліст цього ж відділу Заболотна Юлія здійснили візит у заклади освіти ОТГ.

Фото без опису


     Ще раніше в ліцеї громади було придбано за кошти субвенції для «Нової української школи» 3 мультимедійні комплекси вартістю 73 тис. грн. Від Фірми LEGO для першокласників надійшли в подарунок набори конструкторів. Нещодавно було закуплено дидактичні матеріали для перших класів всіх 3-х ліцеїв вартістю 85 тис. грн. 90% – це кошти обласного бюджету із співфінансуванням 10 % коштів Староушицької селищної ради. Було закуплено меблі для школярів на суму 30 тис. грн., що було профінансовано із бюджету Староушицької селищної ради. А ще незабаром будуть придбані одномісні парти. Селищна рада забезпечила наші ліцеї також новеньким медичним обладнанням та необхідними медикаментами.

Фото без опису


     Вже давно Крушанівський ДНЗ відчував потребу в пральній машині. Вже зараз за кошти ОТГ було придбано пральну машину SAMSUNG вартістю 12 тис. грн.
     Очільник громади та представники апарату Староушицької селищної ради вручили дидактичні матеріали для вчителів та учнів перших класів. Діти були у захваті від отриманих подарунків, їх емоції дарували настрій усім присутнім.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису