Вітання селищного голови та виконавчого комітету Староушицької селищної ради із Днем захисника України

  • 622

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил!
Дорогі земляки!

      Щороку 14 жовтня ми відзначали Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. А тепер святкуватимемо ще й День захисника України.

     Нове свято встановлено Указом Президента України П.Порошенка від 13 жовтня 2014 року,  з метою «вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і на підтримку ініціативи громадськості».

      Відзначаючи потрійне свято, прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення цих важливих свят в житті кожного українця.

      З особливими словам вдячності хочеться згадати всіх захисників України: починаючи з ватажків українського козацтва та теперішніх воїнів АТО, які сьогодні ризикують своїм життям заради цілісності та незалежності України. 

     Тож щиро зичимо всім нам  миру та спокою, а Вам, дорогі захисники України, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям.

     Також в цей день шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо всім їм міцного здоров'я.

    Бажаємо в цей день всім захисникам Батьківщини  нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові.

        З повагою селищний голова Анатолій Тимчук та виконавчий комітет Староушицької селищної ради