День дошкілля у садочках нашої ОТГ

  • 629

смт Стара Ушиця

    28 вересня В Староушицький ДНЗ "Подолянчик" завітали нещодавні вихованці, а нині учні 1 класу Староушицького ліцею, щоб привітати працівників із Днем Дошкільника. Вітали теплими словами та квітами. Також із словами вдячності за чудове виховання діток до працівників садочка звернулася вчитель 1 класу Михайлова Світлана Климівна та організатор з виховної роботи ліцею Чорна Тетяна Володимирівна. Співпраця садочка і школи, а нині ліцею, існує вже багато років.

Фото без опису

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

  с. Нефедівці

      Свято День вихователя і дошкільного працівника в Україні відзначають в останню неділю вересня. Дата заснована в 2011 році. У дитячих садах проводять традиційні святкові заходи.
Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.
     В цей особливий День учні початкових класів Подільського ліцею теж приєднались до привітань на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників Нефедівського ДНЗ «Козачата» Висловлюємо свою подяку Ржепянській Ірині Григорівні, Трикуліч Ользі Василівні, Гаврилюк Лесі Василівні та Яворській Валентині Василівні. Бажаємо їм здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів в їх, так необхідної всім нам праці! Зі Святом!

Фото без опису

 

 

с. Грушка

   28 вересня колектив ЗДО "Пролісок" з Днем Дошкільника прийшли привітати директор Грушківського ліцею Миколайчук В.І. ,голова профкому Рудик Л.М., вчителі та учні початкових класів - нещодавні випускники. Працівників також привітали вихованці та іхні батьки. Колектив садочка дякує за чудові вітання , та слова вдячності на їх адресу.

Фото без опису  Фото без опису