Концерт до Дня села Лучки

  • 824

       Справжньою подією для жителів села Лучки був концерт присвячений до Дня села який відбувся 22 вересня.

      Давно вже не було тут концертів, проте настрій був по-справжньому святковий. Люди цілими сім’ями приходили. Дарували свої виступи фольклорні колективи і артисти Староушицької громади. На свято прибули голова Староушицької ОТГ Анатолій Тимчук, заступник голови Василь Горбняк, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту і туризму Наталія Бичок, спеціаліст Юлія Заболотна.

  

     Із святом всіх привітав голова громади.  Приємним моментом свята було те, коли на сцену вийшов староста села Давидківці  Колиндянської сільської громади Тернопільської області Володимир Шиптицький та подякував керівництву громади за чудову роботу. Адже йому не на словах відомо якою ціною дається робота в громаді.

  

    

     Як зауважив голова Староушицької громади Анатолій Тимчук: «Клуби у селі виконують роль соціально-культурних центрів. На їхній базі організовують практично все дозвілля сільської молоді, дітей, розвивають аматорське народне мистецтво. Тому дуже важливо такі заклади зберегти. На жаль, у багатьох селах клуби аж ніяк не в найкращому стані. Сфера культури в державі завжди фінансувалася за залишковим принципом. Але, наша громада усіма силами буде  намагатися організовувати роботу клубів, знаходити кошти, намагатись робити все те, щоб для людей там було затишно і світло». Нам же хочеться щоб такі концерти і надалі часто проводились по селам.