ДЕНЬ ЗНАНЬ У СТАРОУШИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

  • 922

       

Фото без опису 

 

      У 2018/2019 навчальному році День знань дещо особливий. Нова українська школа – це назва реформи загальної середньої освіти, реалізація якої розпочнеться в цьому навчальному році.

       «Нова українська школа – це освіта нових напрямів, нових орієнтирів і поваги до кожної людини. Нова українська школа – відкрита, чесна і націлена на співпрацю. 

       Саме такими уже 1 вересня 2018 року всі школи країни зустрінуть нових першокласників та їхніх батьків», - зазначила у своєму виступі на Всеукраїнській серпневій  конференції педагогічних працівників «Нова українська школа: старт реформи, участь громад» Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

       3 вересня, в навчальних закладах Староушицької об’єднаної територіальної громади урочистими лінійками розпочався новий навчальний рік.

 

смт. Стара Ушиця

        День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. 
Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школу.

     Багато побажань учням, батькам, педагогам, лунало цього дня під час урочистостей, на  які запросили поважних гостей. Зокрема, голова Староушицької ОТГ Анатолій Тимчук завітав на урочисті лінійки до Староушицького ліцею, а також  спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту світи Юлія Заболотна. Очільник громади привітав присутніх з початком нового навчального року та побажав учням успіхів у навчанні та творчих досягнень, а педагогам та батькам терпіння.

          Пізніше першокласникам вручили цінні подарунки.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

с. Подільське

      Знову ранок вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівних барв осінніх квітів. Цьогоріч свято Знань в Подільському ліцеї почалося дещо незвично – адже найменші учні розпочали навчання у класі Нової української школи. Віримо, що для них ця школа буде школою радості, школою мрій, школою щастя від пізнання нового. Крім того, незвичним для освітнього закладу стала й велика шкільна родина, адже сьогодні вперше переступили поріг нашого ліцею не лише першокласники, а й нові вчителі та 35 учнів сусідніх шкіл. Сьогодні і вони, і їх батьки переживають, як складеться доля дитини у новій школі, чи знайдуть вони себе у новому колективі? Ми впевнені, що спільними зусиллями ми створимо такі умови, щоб кожна дитина почувала себе комфортно, а навчання давалось легко.
        На свято завітали гості: заступник голови Староушицької селищної ради В.М.Горбняк та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Бичок Н.І., які привітали всіх з Днем Знань і вручили подарунки першокласникам.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

с. Грушка

      В Грушківському ліцеї відбулося свято зустрічі зі школою, з шкільними друзями, з учителями - День знань. На святі побували заступник голови з гуманітарних питань Чорний І.Є. та депутат Кам’янець-Подільської районної ради і голова батьківського комітету Тимчук С.С. Вони привітали усіх із святом, та побажали здоров’я та успіхів у навчанні. Для першокласників були приготовленні цінні подарунки.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису