Капітальний ремонт частин вул. Українська і вул. Соборна в смт. Стара Ушиця.

  • 584

Фото без опису  Фото без опису

     Завершуються роботи по капітальному ремонту вул. Українська і вул. Соборна в смт. Стара Ушиця. За цей час було влаштовано асфальтобетонне покриття участків доріг по цих вулицях. На сьогоднішній день вже можна їздити транспортом по вул. Українська, а на вул. Соборна роботи ще продовжуються.

Фото без опису  Фото без опису
     Здавалась все добре, коли йде така робота, однак деяким гореводіям ця робота явно не подобалась. Для них не діяли обмежувальні знаки, які вказували на те, що ведеться робота по ремонту дороги. Вони виїжджали на гарячий асфальт і при цьому не реагували на зауваження. Один водій так спішив, не хотів об’їжджати, що аж натомість зупинився і ще розповідав, як потрібно робити ремонт дороги, а потім після короткої повчальної лекції також не пошкодував шини своєї іномарки і проїхався по гарячому асфальту, залишивши сліди. Скільки чекали, то вже можна пару годин почекати поки не вистигне асфальт. 

Фото без опису  Фото без опису
     Шановні жителі громади! Давайте будемо цінувати, те що робиться заради покращення добробуту! Порядок, чистота і повага до людей починаються з кожного із нас.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису