В Cтароушицькій бібліотеці пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання -2018»

  • 578

 

    10 серпня 2018 року в Cтароушицькій бібліотеці пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання -2018» присвячений  її Величності - Книзі, та  розумникам і розумницям, найкращим читачам бібліотек нашої громади, які дружать з книгою і стали переможцями 1 туру .

    Відповіді учасників оцінювало журі: Наталія Іванівна Бичок –начальник відділу Освіти Культури Спорту і молоді. Олена  Миколаївна   Чайковська вчитель української мови і літератури Староушицької спеціалізованої школи  екологічного напрямку І-ІІІ ступенівТетяна  Анатолівна    Григор’єва вчитель Української мови і літератури  Подільської ЗОШ  І-ІІІ ступенів. Юні читачі змагалися у п’яти конкурсах «Розминка»,  «Книжковий  лототрон», «Літературна вікторина», «Літературне лото», «Музичний конкурс».

  

    До учасників конкурсу звернулася Наталія Іванівна Бичок. Вона закликала наймолодших жителів громади дружити з книгою, ділитися прочитаним з друзями і залучати їх до читання.  Всім учасникам конкурсу були врученні грамоти від Селищного голови Анатолія Сергійовича Тимчука  та цінні подарунки.

    

     Перемогу здобула  активна читачка Староушицької бібліотеки, учасниця багатьох масових заходів Тетяна Федорова. Вона буде представляти  нашу громаду в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Шевченка  у ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання -2018»

Похольчук Вадим - Нефедівська бібліотека

Заярнюк Дмитро -Крушанівська бібліотека

Цісар Олександра - Грушківська бібліотека

Шевчук  Анна - Гораївська бібліотека

Ковтонюк Владислава - Подільська бібліотека

Федорова Тетяна - Староушицька бібліотека- переможниця  ІІ туру конкурсу "лідер читання- 2018"