Засідання 11 позачергової сесії VII скликання Староушицької селищної ради

  • 625

Фото без опису

19 липня 2018 р. відбулося засідання 11 позачергової сесії VII скликання Староушицької селищної ради.

На розгляд депутатів були винесені питання щодо прийняття у комунальну власність Староушицької селищної ради земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності площею 1382,6031 га, що розташовані за межами населених пунктів на території Староушицької селищної об’єднаної територіальної громади та надання ТОВ «ЕКО-ФОТУРЕ «СТАРА УШИЦЯ» в користування  на умовах оренди, терміном на 49 років, земельної ділянки площею 4,98 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництво сонячної електростанції) в межах смт. Стара Ушиця. Орендну плату за земельну ділянку було встановлено у розмірі 3% від нормативно грошової оцінки земельної ділянки з подальшою індексацією терміном на 5 років.

Фото без опису

В результаті підписання цього договору надходження орендної плати до селищного бюджету збільшаться на 95,0 тис. грн., в порівнянні з запланованими на 2018 рік.

Також планується надати ТОВ «ЕКО-ФОТУРЕ «СТАРА УШИЦЯ» в користування  на умовах оренди земельних ділянок загальною площею 40,0 га для будівництва сонячної електростанції, що знаходяться поза межами населених пунктів.

  Фото без опису