Проект GIZ бізнес-майстерня - "Співробітництво з Німеччиною. Міфи та реальність"

  • 651

Фото без опису

У рамках програми Федерального міністерства економіки і енергетики з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина - Україна: Fit for Partnership with Germany – Готуємося до партнерства з Німеччиною (далі – Програма) 4 липня 2018 року планується проведення за участю експертів проекту GIZ бізнес-майстерні - "Співробітництво з Німеччиною. Міфи та реальність". Захід відбудеться за адресою: м.Хмельницький, вул.Подільська, 109/1.

Фото без опису


    Участь у семінарі сприятиме формуванню сучасного управлінського потенціалу бізнес-середовища, зокрема за рахунок можливості стажування у Німеччині.
Стажування реалізується за рахунок Уряду Федеративної Республіки Німеччина спільно з товариством GIZ та направлене на ознайомлення з веденням бізнесу і Німеччині, встановлення ділових контактів та реалізації бізнес-проектів із зарубіжними компаніями.
    З питань участі у зазначеному заході звертатись за адресою: м.Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок рад, Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, кабінет 135-136.

Контактна особа - Сопілко Олена Петрівна, тел. (0382) 76-59-89, 65-07-86, (097)673-17-37.

Фото без опису

Фото без опису