Випускний 2018 в громаді

  • 1076

     23 червня в будинках культури смт Стара Ушиця, с. Грушка та с Подільське відбулись хвилюючі прощання зі школою – випускні - 2018.

    Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

 

  

  

 

     Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників Староушицької ЗОШ та Грушківського НВК привітав голова Староушицької ОТГ Тимчук Анатолій Сергійович. В Подільській ЗОШ випускників вітав із закінченням школи заступник голови з гуманітарних питань Чорний Ігор Євгенович.

 

  

  

 

  

   

      

     Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті. У ньому зустрічаються світлі надії  і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними проляжуть тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

 

  

  

Ніжно звучала для випускників мелодія прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися  зі школою, з учителями, з однокласниками.

А насамкінець — зустріч ранкової зорі та дорослого життя.

Нам залишається лише побажати молоді щасливого плавання в бурхливому океані самостійного життя. Нехай завжди  будуть поруч вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі, Вам, дорогі випускники!