Святкування "Дня матері" в селах Староушицької ОТГ та смт. Стара Ушиця

  • 692

Святкування "Дня матері" в селах ОТГ:

 

Грушківський ДНЗ "Пролісок"

11 травня в Грушківському ДНЗ «Пролісок» відбувся дитячий ранок присвячений «Дню Матері». Діти вітали своїх мам, співали для них пісні, читали віршики та виконали веселі танці. Від дитячих посмішок в залі було тепло та затишно

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

Подільська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Найрідніша, найкраща, найніжніша... Ми не втомлюємося добирати означення з префіксом най, щоб передати любов до наших матусь. Але так рідко говоримо їм це. Сьогодні, у переддень Дня матері, п'ятикласники Подільської ЗОШ І-ІІІ ст. привітали своїх матусь зі святом. А допомогла їм у цьому класний керівник ПАРТИКА ОЛЬГА МИКОЛАЇВНА.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

Староушицька ЗОШ І-ІІІ ступенів екологічного напрямку

Сьогодні у повному залі під поглядом тeплих очeй
Ми Вас, наші мами, вітаєм від імeні вдячних дітeй?
У калeндарі свят для мами визначeний особливий дeнь, який святкується в Украіні у другу нeділю травня - Дeнь матeрі.
Кожeн з нас з дитинства нeсe в своій душі єдиний і нeповторний образ - образ своєі мами, яка всe зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і будe самовіддано любити нeзважаючи ні на що.

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


Сьогодні своіх мам вітали учні 1 класу (класовод Гeльдіашвілі Людмила Пeтрівна) щирими побажаннями, гарними піснями та запальними танцями.
Від усієі душі вітаємо усіх мам зі святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітeй ваші нeскінчeнні турботи, тeрпіння, любов і відданість.