Знищення первоцвітів - злочин!

  • 710

Напевно, немає людини, яка б була байдужою до краси весняних квітів. Усі у захваті від їх скромності, тендітної ніжності, вишуканої гордості. А скільки чарівності вклала природа в ці дивовижні рослини. З метою захисту весняних квітів від знищення юні екологи нашої школи щороку беруть участь у Всеукраїнській акціі «Первоцвіт».

Завдання цієї акції ? привернути увагу громадськості до проблеми збереження ранньоквітучих рослин. Вихованці гуртків ХОЕНЦУМ «Природа рідного краю» (керівник Левко Л.А.) та «Юні екологи» (керівник Юрченко М.В.) пройшли вулицями селища, закликаючи жителів нашої громади берегти первоцвіти. Школярі роздавали паперові квіти з агітаційними листівками-закликами не зривати та не знищувати ранньоквітучі квіти.
Дуже приємно, що дана акція викликала позитивне відношення та інтерес у односельчан і діти часто чули слова підтримки на свою адресу. Це підбадьорювало їх і спонукало до подальшої природоохоронної діяльності. Дякуємо вчителям Левко Л.А., Юрченко М.В,  вчителям трудового навчання Заболотній Ю.А. та Чілійчук Я.М. у допомозі в організації підготовки до проведення акції.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису