У с. Гута-Чугорська відбулося прощання із загиблим Героєм Володимиром КРАЧАНОМ

  • 345

Фото без опису

💔ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!🇺🇦

🕯Сьогодні, 16 вересня 2023 року, скорботний день для всіх жителів нашої громади. У с. Гута-Чугорська відбулося прощання із загиблим Героєм - Володимиром КРАЧАНОМ.

Героя провели в останню дорогу сотні вдячних жителів громади, родина загиблого, представники влади, друзі, побратими, військовослужбовці.

😢Прощання розпочалося в Батьківській хаті Героя. Жителі села та мешканці навколишніх сіл, утворивши «живий коридор» пам‘яті та шани, всипали дорогу, якою рухалася колона, живими квітами.

Фото без опису

КРАЧАН Володимир Васильович, народився 26 березня 1979 року в селі Гута-Чугорська Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, де пішов до школи в 1-й клас початкової школи у 1985 р. Пізніше закінчив 9-ть класів Чабанівської Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Далі служба в армії. Після проходження служби навчався в Києві, де здобув освіту за спеціальністю військовий пожежник на суші і на кораблях флоту.

Закінчивши навчання повернувся в рідне село. Працював в селянській спілці та в лісовому господарстві.

Згодом одружився, в нього народилась чудова донька Вікторія.

В подальшому їздив на заробітки до м. Києва та за кордон до Польщі, Чехії, де познайомився з другою дружиною Вірою. Разом вони будували своє господарство по поверненню з за кордону в селі Велике Залісся.

В серпні 2022 року звертався до Кам’янець – Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо добровільного призову, але не був призваний.

Лише 22 червня 2023 року Володимир був мобілізований до лав Національної Гвардії.

Протягом одного місяця проходив навчання в Великій Британії.

Фото без опису  Фото без опису

По поверненню приймав участь в бойових діях. Старший стрілець 2 відділення, 1-го взводу оперативного призначення 1 роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 1 батальойону оперативного призначення , молодший сержант КРАЧАН Володимир Васильович загинув в бою за Україну, її свободу і незалежність 24.08.2023 року на околиці населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області, в результаті бойового зіткнення з збройними силами російської федерації, отримав поранення несумісні з життям.

🇺🇦В шані схиляємо голови перед безсмертним подвигом нашого Героя! Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису