Селищний голова Анатолій ТИМЧУК взяв участь у засіданні круглого столу щодо подальшого розвитку Подільсько-Буковинського кластеру.

  • 37

Фото без опису

✅26 квітня, День відкриття туристичного сезону в м. Кам’янець-Подільський пройшов продуктивно.

Селищний голова Анатолій ТИМЧУК взяв участь у засіданні круглого столу щодо подальшого розвитку Подільсько-Буковинського кластеру.🤝 Командою у складі народного депутата Ігор Марчук, голови Державного агентства з питань розвитку туризму Mariana Oleskiv , голів чотирьох територіальних громад – Староушицької, Кам’янець-Подільської, Хотинської, Китайгородської обговорили нові можливості та ідеї для розвитку проєкту, підбили підсумки роботи та узгодили план подальших кроків до створення комунального підприємства між Громадами-засновницями.

Фото без опису

Мар’яна ОЛЕСЬКІВ презентувала концепцію розвитку кластера, запропоновану командою ДАРТ. Акцентувала увагу учасників на проєктах, які можна починати реалізовувати вже зараз, враховуючи можливості та ресурси, які мають громади.

Попереду ще багато роботи☝️, проте, впевнені, що спільними зусиллями ми створимо перше в Україні спільне комунальне підприємство, що відповідатиме за менеджмент туристичного кластеру нашого краю.🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису