В боротьбі за майбутнє, незалежність і свободу України загинув КРАЧАН Володимир Васильович- уродженець с.Гута-Чугорська

  • 152

Фото без опису

🕯ЗНОВУ В НАШУ ГРОМАДУ НАДІЙШЛА СУМНА ЗВІСТКА…😢

Захищаючи незалежність й територіальну цілісність України, загинув житель с. Велике Залісся, Кам’янець-Подільського р-ну, уродженець с. Гута-Чугорська Староушицької громади – КРАЧАН Володимир Васильович, 1979 року народження, старший стрілець 2 відділення, 1-го взводу оперативного призначення 1 батальйону оперативного призначення.

🇺🇦Молодший сержант КРАЧАН Володимир Васильович загинув в бою за Україну, її свободу і незалежність 24.08.2023 року на околиці населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області, в результаті бойового зіткнення з збройними силами російської федерації, отримав поранення несумісні з життям.

Це ще одна непоправна втрата для нас усіх…

🙏Староушицька громада висловлює щирі співчуття рідним, друзям та побратимам загиблого захисника…😢Розділяємо разом з вами біль втрати, сумуємо разом з вами…😢

‼️Повідомляємо мешканців Староушицької громади про те, що поховання та прощання з загиблим Володимиром КРАЧАНОМ відбудеться в с. Гута-Чугорська у суботу, 16 вересня.

🔵Траурну колону з тілом полеглого Героя, яка рухатиметься зі сторони м. Кам’янця-Подільського, зустрічаємо орієнтовно об 11:00 у с Гута-Чугорська. Живий коридор формуємо о 10.30.

🟡 Поминальна панахида та прощання відбудеться в рідній оселі Героя. Згодом траурна колона вирушить на місцеве кладовище.

🔵Просимо жителів громади зустріти тіло загиблого захисника Володимира КРАЧАНА живим коридором пошани і пам’яті із квітами.

💔Віддаймо шану Герою за його подвиг перед Україною, розділімо цю непоправну втрату з близькими. Подякуймо за мужність і патріотизм, за те, що захищав від російського агресора наші мирні домівки, наш затишок і наші життя.🇺🇦