«Жива вода» на перехресті віків і доріг.

  • 2082

Фото без опису

Найбільшою цінністю с. Грушка є муровані криниці. Джерела, з якими пов’язана легенда заснування села. Багато століть це місце слугувало для відпочинку подорожуючих. Хто тут тільки не бував. Люди постійно його облаштовували робили прибудови. Територія довкола із часом набула іншого вигляду. Але в цих криницях завжди була цілюща вода, яка освячувалася на великі свята, не втратила вода свого солодкуватого м'якого смаку. І досі місцеві мешканці з повагою ставляться до цих криниць. Час від часу збираються і облаштовують їх, прибирають.

Фото без опису

Нещодавно активні мешканці проявили ініціативу і провели благоустрій біля джерел. Участь брали не байдужі жителі с. Грушка, керівник напрямку по туризму в ГО "Подільські спроможні громади" вчитель Грушківського ліцею Оксана Тимчук, в.о.старости Анна Комар, директор БК Марина Ткаченко, Адріана Вітер,Тетяна Жабінська, Валерій Грамчук, Дмитро Луговий, Анатолій Мостовий, Мороз Микола.

Стінку біля одного із джерел було оздоблено прекрасним розписом. Ми вдячні всім небайдужим мешканцям громади, що брали учась у даній роботі.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису