Безкоштовний навчальний онлайн - курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

  • 598

В Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчових продуктів – НАССР, яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.

Фото без опису

         З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи НАССР в Україні фахівці проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом зі спеціалістами платформи масових відкритих онлайн - курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

         Курс спрямований насамперед на представників бізнес-середовища, але буде цікавим і споживачам.

         Навчання повністю безкоштовне, воно побудоване у вигляді відео лекцій. За результатами успішного проходження курсу учасники отримають відповідні сертифікати.

         Зареєструватися на безкоштовний навчальний онлайн – курс можна за посиланням:   

https://courses.prometheus.org.ua/courses/coursev1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about

З повагою,

Начальник Кам’янець-Подільського міськрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Лавський А.Й.