Вітання з Днем бухгалтера

  • 648

Фото без опису

     16 липня - професійне свято людей, без яких неможливо уявити розвиток фінансово-господарських підприємств, установ і організацій, у тому числі й місцевого самоврядування.
Шановні бухгалтери! Прийміть найщиріші вітання з Днем бухгалтера!
    Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу, хай кожному бухгалтеру в цей день висловлять подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну копітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю, законністю.
       Від вас, шановні бухгалтери, залежить злагоджена робота всіх сфер народного господарства. Адже ви забезпечуєте контроль фінансування і своєчасність податкових платежів. Усі ми поважаємо та високо цінуємо вашу сумлінну та нелегку працю. Ваша відповідальна робота є невід’ємною складовою успішного розвитку будь-якої організації. Адже завдяки вашим зусиллям, створюються умови для економічного добробуту, від вас залежить вчасна сплата податків, а відтак – наповнення бюджету.
Від щирого серця зичимо вам та вашим родинам економічної стабільності, добробуту, невичерпних сил, наснаги, миру та злагоди! Плідної вам праці та нових звершень!
                                          З повагою – колектив Староушицької селищної ради