Звіт перед громадою за участі голови громади від «Слуга Народу» Анатолія ТИМЧУКА та депутатського корпусу ради від політичної партії «Слуга Народу».

  • 11

Фото без опису

✅Вчора, 16 жовтня в приміщенні Староушицької селищної ради проведено звіт перед громадою за участі голови громади Анатолія ТИМЧУКА та депутатського корпусу ради від політичної партії «Слуга Народу». Серед запрошених гостей – помічник народного депутата Мандзія Сергія Володимирович - Кондратюк Олександр Володимирович

🔶Голова громади розповів про роботу Староушицької селищної ради за період 2024 року.

Незважаючи на війну, процеси забезпечення життєдіяльності громади не припинялися. Всі служби, організації та установи продовжують свою роботу. Не припиняє надавати послуги населенню в умовах воєнного стану відділ ЦНАП. Заклади освіти, охорони здоров’я, культури працюють в штатному режимі. Проводяться спортивні та культурні заходи на підтримку ЗСУ. Соціальний захист сьогодні є основним завданням соціальної політики. Працівники Староушицького територіального центру соціального облуговування (надання соціальних послуг) підтримують малозахищені категорії населення громади.

У звіті висвітлена також проєктна діяльність із залученням грантових коштів, співпраця з благодійними організаціями, особливості організації навчальних процесів в закладах освіти, тощо.

🔶Олександр Володимирович подякував всім присутнім за роботу в умовах воєнного стану, всім, хто підтримує економіку громади та наші збройні сили. Попереду ще багато спільної роботи заради нашого майбутнього.🇺🇦

Звіт про роботу Староушицької селищної ради 2024

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису