ОГОЛОШЕННЯ!

  • 34

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

Комісія з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення

незалежної оцінки комунального майна Староушицької селищної   територіальної громади

 

оголошує про проведення повторного конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна:

 

1. Приміщення  (група приміщень), комплекс будівель та споруд громадського призначення (приміщення котельні) А-1 будівля; Б-1 склад; В-1 склад.   

2. квартири що заходиться за адресою : Україна, Хмельницька область Кам’янець-Подільський район, селище Стара Ушиця вулиця Соборна будинок 11 квартира 32.

3. Конкурс відбудеться 23.10.2024 року о 10 годині 00 хвилин  в адміністративному приміщені Староушицької селищної ради – сесійна зала за адресою : вул. Українська,5 селище Стара Ушиця, Кам’янець-Подільський район Хмельницька облась.
4. Конкурсна документація подається
 до 21.10.2024 року включно.

5. Претенденти подають до комісії конкурсну документацію в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка "На конкурс» із зазначенням об’єкта і дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать: 
- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою; 
 - копії установчого документа претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного
номера, ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);

 - копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; 
 - письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;

 - копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту відповідно до чинного законодавства України;

-  інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо);

 - згода на обробку персональних даних.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити: 
 - пропозицію щодо ціни виконання робіт;

- пропозицію щодо строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу;

6. Претендент має право відкликати свою заяву до дати проведення конкурсу, повідомивши про це письмово голову комісії.

     За додатковою інформацією звертатись за адресою вул. Українська,5 селище Стара Ушиця, Кам’янець-Подільський район Хмельницька облась Староушицька селищна рада тел.(03849) 99-4-82, е-mail: su.otg@ukr.net.

Інші оголошення

Всі оголошення