Голова громади Анатолій ТИМЧУК та директор Староушицького ліцею Оксана ТИМЧУК взяли участь у зустрічі із представниками Подільсько-Буковинського кластеру.

  • 20

Фото без опису

✔️Голова громади Анатолій ТИМЧУК та директор Староушицького ліцею Оксана ТИМЧУК взяли участь у зустрічі із представниками Подільсько-Буковинського кластеру. Серед запрошених гостей представники Кам’янець-Подільської міської ради, Китайгородської сільської громади, Хотинської міської ради. Також серед запрошених гостей були представники Львівської міської та обласної ради, Сокальської та Стрийської громад.

✔️Під час панельної дискусії обговорили розвиток та діяльність громад в умовах війни, пошук шляхів соціально-економічного розвитку, структурування точок зростання місцевих економік та знаходження конкурентних переваг громад, які прагнуть до лідерства у своїх регіонах.

✔️Метою співробітництва між дружніми громадами є досягнення синергетичного ефекту й посилення всіх учасників, за рахунок консолідації зусиль. «Один за всіх — і всі за одного», — це не просто цитування популярного девізу, а запорука виживання й сталого розвитку.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису