У місті Кам’янець-Подільський відбулося відкриття першого регіонального офісу “Зроблено в Україні” у Хмельницькій області.

  • 29

Фото без опису

✔️У місті Кам’янець-Подільський відбулося відкриття першого регіонального офісу “Зроблено в Україні” у Хмельницькій області.

✔️Голова Староушицької громади Анатолій ТИМЧУК взяв участь в даному заході.

Фото без опису

✔️Відбувся круглий стіл-презентація, де підприємці Камʼянеччини дізнались про нові можливості державної підтримки та допомоги в рамках економічної платформи «Зроблено в Україні»!

✔️Програма Президента «Зроблено в Україні» спрямована на підтримку українського бізнесу. Основна мета ініціативи - змінити структуру економіки, створити унікальний інвестиційний клімат, надати максимальну грантову, фіскальну підтримку, аби українське виробництво вийшло на належний рівень.

✔️Ця подія стала можливою завдяки ініціативі народного депутата Ігор Марчук, який у партнерстві з колегами з Комітету з питань економічного розвитку, Міністерством економіки України, Ukraine Invest, Експортно-кредитне агентство - ЕКА, бізнес-омбудсменом та обласним керівництвом ознайомили зібрання з новими можливостями відкриття власної справи та просування бізнесу.

Фото без опису

Спікерами виступали:

▪️Ігор Марчук – народний депутат України, голова Підкомітету з питань взаємодії держави і бізнесу та інвестицій Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку

▪️Михайло Посітко – міський голова Кам'янця-Подільського

▪️Сергій Тюрін – перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації

▪️Наталуха Дмитро - народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку

▪️Віталій Кіндратів – заступник міністра економіки України

▪️Олександр Мельниченко - в. о виконавчого директора, UkraineInvest

▪️Руслан Гашев – голова правління ПрАТ “Експортно-кредитне агентство”

▪️Ващук Роман бізнес-омбудсмен.

✔️Отже перший регіональний офіс “Зроблено в Україні” відкрито. І саме тут підприємці зможуть отримати консультації щодо програм підтримки від Уряду, місцевих і міжнародних проектів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису