В рамках проєкту "Бакототерапія", на території нашої громади проходили заходи для військовослужбовців ЗСУ.

  • 29

Фото без опису

✅13- 16 квітня, в рамках проєкту "Бакототерапія", на території нашої громади проходили заходи для військовослужбовців ЗСУ.

Привітно відчинив двері своєї Трав’ярні і місцевий підприємець Микола ПРУДИВУС, який провів цікаву екскурсію на виробництві та підготував для кожного з учасників подарунки.

✅Голова громади Анатолій ТИМЧУК поспілкувався із військовими, висловив вдячність їм за той безцінний внесок у боротьбі за свободу нашої держави та побажав міцного здоров'я, віри і витримки, мирного неба над головою. Очільник наголосив, що наша громада завжди буде підримувати таку ініціативу, так як одним з надзвичайно важливих аспектів сьогодення є підтримка морально-психологічного здоров’я наших захисників, їх мотивації та задоволення потреб.

✅Концепт Бакототерапії - це відновлення через проходження екскурсій до Дністра, зцілення через походи та повернення до себе через взаємодію з іншими людьми.

✅Ідейним автором проєкту є Сергій ТОЛСТІХІН. Військові в ці дні проживали на садибі «Дім Мандрівника», щодня активно проводили час на природі, проходили екскурсії до локальних майстрів і активно досліджували прилеглі території Дністра та Товтр, арт майстерні, так культурно-гастрономічні локації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису