Відбулася 51-ша сесія VIII скликання Староушицької селищної ради.

  • 37

Фото без опису

📄9 квітня 2024 року, відбулася 51-ша сесія VIII скликання Староушицької селищної ради.

🔰На пленарному засіданні розглянули ряд основних питань: Про затвердження Програми фінансової підтримки управління соціального захисту населення Кам’янець - Подільської районної державної адміністрації щодо виконання повноважень з реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення Староушицької територіальної громади на 2024 рік; Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Староушицької селищної ради на 2023 – 2025 рр; Про внесення змін до рішення сорок дев'ятої сесії восьмого скликання Староушицької селищної ради від 14.02.2024 р. № 34 «Про затвердження штатних розписів закладів галузі «Освіта» Староушицької селищної ради на 2023 - 2024 н.р.».

🔰Ключовим питанням засідання було Про внесення змін до бюджету Староушицької селищної територіальної громади на 2024 рік. Зокрема спрямовано кошти:

☑️по Програмі розвитку освіти Староушицької селищної ради на матеріально-технічне забезпечення, в т. ч. обслуговування автобусів – 50,0 тис. грн;

☑️по Програмі сприяння роботі військової частини А4918 – 50,0 тис. грн;

☑️по Програмі підтримки та розвитку КНП «ПМСД»:

- на оплату праці працівникам ФАП– 75, 0 тис. грн;

- оплата електроенергії – 326,1 тис. грн.;

- оплата водопостачання та водовідведення – 15,0 тис. грн.;

☑️по Програмі захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій на облаштування місць для купання – 19,0 тис. грн.;

☑️по Програмі утримання та ремонту автомобільних доріг на грейдерування – 50,0 тис. грн;

☑️на виконання заходів Комплексної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки 2ДПРЗ ГУ ДСНС – 50,0 тис. грн;

🔰Також розглянули ряд інших важливих питань, в тому числі і земельних.

🔰Крім того, селищний голова Анатолій ТИМЧУК представив депутатському складу нового очільника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Староушицької селищної ради. Ним став Олександр Гурський, який раніше обіймав посаду директора КНП «Перинатальний центр» Кам’янець-Подільської міської ради.

Користуючись нагодою, Олександр Гурський поділився своїми планами на посаді та власним баченням подальшого функціонування Центру, усвідомлюючи, що належний розвиток медичних закладів первинної ланки й надання ними якісних медичних послуг — це запорука здоровֹ’я населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису