Відбувся круглий стіл з міжнародною участю «Соціально-психологічна робота: інновації, стратегії та можливості»,

  • 26

Фото без опису

✅19 березня, до Всесвітнього дня соціальної роботи, представники КУ «Староушицький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та начальник служби у справах дітей Староушицької селищної ради Олександра КОРЧОВА взяли участь у круглому столі з міжнародною участю «Соціально-психологічна робота: інновації, стратегії та можливості», який відбувся у НРЗВО Кам'янець-Подільський Державний Інститут у партнерстві з Міжнародною академією прикладних наук в Ломжі (Польща) у змішаному форматі. Організатор та ініціатор - Факультет соціо-психологічної діяльності, реабілітації та професійної освіти у партнерстві з Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży.

🔸Під час засідання свої доповіді представили науковці, викладачі, соціальні працівники, професіонали практики України та закордону, зокрема і наш фахівець соціальної роботи Анна ЗАРИЦЬКА виступила із доповіддю «СОЦІАЛЬНА РОБОТА В ГРОМАДІ».

🔸Учасники круглого столу ознайомились із кейсами та викликами соціальних працівників, психологів, волонтерів та усіх фахівців, дотичних до вказаної сфери діяльності.

✅Щира подяка за унікальний досвід, обмін та синергію думок, адже внесок кожного і кожної важливий для відновлення України під час воєнного стану та у післявоєнний період, приклад незламності нашої нації та непереможності!🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису