Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, селищний голова Анатолій ТИМЧУК привітав колектив КП «Відродження» з професійним святом.

  • 69

Фото без опису

✅Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, селищний голова Анатолій ТИМЧУК привітав колектив КП «Відродження» з професійним святом.

🔶За сумлінну працю, відданість обраній справі, особистий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, очільник громади нагородив Грамотою директора КП «Відродження» ВОЛЬСЬКОГО Ігоря Олександровича, оголосив Подяку бухгалтеру БЛАЖЕЙ Світлані Миколаївні та трактористу - екскаваторщику РОМАНЦЮ Юрію Степановичу.

✅Сфера комунального господарства завжди була вагомою в житті суспільства. В умовах війни всі ми особливо гостро відчули, наскільки важлива ваша робота. Вам доводиться працювати і вдень, і вночі. Ваша допомога і ваша праця важливі для комфорту та благополуччя кожного населеного пункту. Нехай ваші зусилля завжди будуть оцінені, а вдячність мешканців завжди супроводжує у вашій благородній справі. Тож дякуємо всім надавачам житлово-комунальних послуг нашої громади за самовіддану та наполегливу працю!

Фото без опису

Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису