Хмельницька обласна військова адміністрація впроваджує ресурс для ветеранів та їх родин

  • 119

Фото без опису

✅ Хмельницька обласна військова адміністрація впроваджує ресурс для ветеранів та їх родин, що спростить всі шляхи для отримання потрібної інформації, консультації чи ознайомлення з пільгами та програмами у сфері ветеранської політики.

🤖 У телеграмі створено чат-бот «Ветеран Хмельниччини» https://t.me/Veteran_Khm_bot, щоб мінімізувати кількість бюрократизованих кроків, які необхідно робити ветеранам та членам їх родин для користування всіма гарантіями від Держави.

📲 Наразі, меню чат-боту містить п’ять кнопок:

▪️ Юридична допомога;

▪️ Пільги, виплати, субсидії;

▪️ Працевлаштування та земельні ділянки;

▪️ Лікування, протезування, психологічна допомога;

▪️ Допомога від місцевих волонтерів.

ℹ️ Кожна із цих кнопок відкриває додаткові меню, переходячи у які користувачі отримують основну інформацію та прямі контакти для отримання деталей. Важливо, що чат-бот не збиратиме особисті дані користувачів. Тут виключно структурована загальнодоступна інформація.

Чат-бот дає можливість виходити на фахівця, який у подальшому буде супроводжувати й допомагати реалізовувати ті потреби, які актуальні для ветеранів.

Інформація, яка буде в чат-боті, буде опрацьована всіма структурними підрозділами, які будуть займатися роботою з ветеранами. Опрацьована і видана вже в цей чат-бот стисло, з формами. Основна мета, щоб ветеран, коли звертався в будь-яку структуру, він мав розуміти, на що він має розраховувати, які в нього є пільги, які документи потрібні. Так само це стосується і працевлаштування.

❗ Протягом березня чат-бот працюватиме у тестовому режимі.

Важливо отримати зворотній зв’язок щодо наповнення чат-боту, зауваження чи пропозиції для подальших оновлень.