ЛЮТИЙ довжиною в два роки...

  • 70

Фото без опису

ЛЮТИЙ довжиною в два роки

2 роки незламності, сили та витримки!

2 роки Героїзму!

2 роки болю й пришвидшеного серцебиття!

2 роки віри та надії!

24 лютого виповнюється 730 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Своєю збройною агресією росія розв’язала першу в XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни.

Рівно два роки тому для мільйонів українців стався найжахливіший день у житті. За два роки, що минули від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності. Це геноцид українського народу.

Від 2014 року Україна бореться за суверенітет і соборність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені.

Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність!

Наша нація – це уособлення стійкості, незламності та любові до своєї Батьківщини. Вистояли – переможемо!

Дякуємо за мужність та героїзм військовослужбовцям, які відстоюють нашу країну на передовій та захищають нашу незалежність.🇺🇦

Сьогодні, як і кожного дня, ми вклоняємося їм, нашим Героям, ми згадуємо їх у своїх молитвах

😢Вічна памʼять і вічна слава нашим полеглим Героям у боротьбі за незалежність України!🇺🇦