Семінар на тему "Водно-болотні угіддя і добробут людей".

  • 140

Фото без опису

Національний природний парк "Подільські Товтри"

В рамках відзначення дня Водно-болотних угідь, НПП "Подільські Товтри" Національний природний парк "Подільські Товтри" спільно із Староушицьким ліцеєм Староушицький ліцей Староушицькою громадою Староушицька ТГ і молодіжною радою при Староушицькій громаді організували спільний семінар на тему "Водно-болотні угіддя і добробут людей".

Під час семінару його учасники розповіли про проведену роботу в науково-дослідному, природоооронному, еколого-освітньому та рекреаційних напрямках на ВБУ "Бакотська затока". Кожен зміг поділитися власним професійним досвідом, а найголовніше - нам вдалося об'єднати зусилля для подальших спільних заходів задля збереження ВБУ "Бакотська затока".

Серед присутніх були і колеги з інших національних парків, зацікавлених громадських організацій - ГО "Лісові ініціативи і суспільство", ГО "Мережа Екостанцій України", ГО "Культурний клуб" та викладачі кафедри біології та екології і методики її викладання національного університета імені Івана Огієнка. 👍🤝🫶

Також слід відзначити, що участь у семінарі взяли школярі, які теж поділилися своїми здобутками та першими науковими дослідженнями. А активна молодь громади поділилась досвідом в реалізації екологічних проектів. Зокрема, очікуйте 13-го лютого на презентацію екологічного проекту нашої молоді "ЕкоСаre". 💚👍

Чудово, що наша команда складається із таких активних та відповідальних молодих людей. Бо саме молодь наше майбутнє і ми повинні підтримувати їх здобутки і бажання змінити світ на краще!