ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки для об'єкту

  • 56

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки для об'єкту: будівництво та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення, що знаходиться на території Староушицької селищної ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області, за межами села Гораївка.

Повна назва документа державного планування: "Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 1,80га, для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення, що знаходиться на території Староушицької селищної ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області, за межами населених пунктів (с.Гораївка)" (з південної сторони).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Староушицька селищна рада. Юридична адреса: 32385, Хмельницька обл., Кам'янець-Подільський р-н, смт. Стара Ушиця, вул. Українська,5.

Передбачувана процедура громадського обговорення: Відповідно до ст.10 та ст.12 Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку", громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розпочато з дня її оприлюднення через засоби масової інформації та триватиме до 08.02.2024року (15днів).

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Ознайомитися з повним текстом заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території можна в приміщенні селищної ради за адресою: 32385, смт. Стара Ушиця, вул. Українська,5. Тел. +3803849-

99482, +3803849-99565, e-mail su.otg@ukr.net. Подати свої зауваження та пропозиції можна до селищного голови.

Строк подання зауважень та пропозицій здійснюється до 08.02.2024 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановлення строку не розглядаються.

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ