З робочим візитом на Хмельниччину прибув міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан СТРІЛЕЦЬ.

  • 46

Фото без опису

✔️24 січня, з робочим візитом на Хмельниччину прибув міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан СТРІЛЕЦЬ. У межах робочого візиту, урядовець разом з Народним депутатом України Ігорем МАРЧУКОМ та головою ГО «Всеукраїнська екологічна ліга» Тетяною ТИМОЧКО відвідали і нашу громаду - Національний природний парк "Подільські Товтри", зокрема славнозвісну БАКОТУ.🌊

✔️Під час зустрічі голова громади Анатолій ТИМЧУК та директор парку Руслан ЯКУБАШ обговорили з гостями ряд питань щодо подальшої роботи парку та впровадження іновацій.

Міністр зауважив «Зробити нацпарки та заповідники туристично привабливими – один із найважливіших викликів. У його досягненні не обійтися без створення зручних сервісів, цифровізації, безбарʼєрності, розвитку екологічної освіти та створення гідних робочих місць з гідною зарплатою.»

✔️Національний природний парк "Подільські Товтри" є одним з найбільших нацпарків України та Європи. Нещодавно тут створено новий візит-центр, інформаційні стенди, цифровізація послуг: QR-коди на інформаційних стендах, табличках, касові апарати.

✔️По завершені, гості насолодилися дивовижними краєвидами Бакоти та намітили перспективи подальшої співпраці із нашою громадою.🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису