Команда молоді Староушицької громади взяла участь у бут-кепмі Upshift

  • 141

Фото без опису

✍🏼14-17 листопада команда молоді Староушицької громади взяла участь у бут-кепмі Upshift, на якому навчалися практичним навичкам втілення проєкту та розпочали формувати проєктну заявку. Участі в буткемпі передували такі етапи: формування команди, визначення проблеми в громаді, реєстрація на набір участі в програмі, проходження співбесіди. Усі ці етапи учасники команди успішно пройшли тому на разі мають можливість формувати проєкт та продумувати його реалізацію.

Фото без опису

⬆️UPSHIFT — це інноваційна програма для молоді, яку втілює Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Учасники цієї програми мають можливість пройти навчання за методологією, основаною на людиноорієнтованому дизайні (Humаn Centered Design), отримати фінансування та в результаті перетворити свої ідеї на дієві суспільно-корисні проєкти.

🔹Проблемою Староушицькою громади наша молодь визначила забруднення берегів річки Дністра та продумала ряд практичних заходів, які допоможуть вирішити дану проблему. Молодь підтримали мешканцямі громади, які також визнають однією з проблем забруднення берегів річки.

ГО Заходи, UPSHIFT, UNICEF

Фото без опису

Фото без опису