У день Збройних Сил України до нас завітав ветеран російсько-української війни, вчитель Староушицького ліцею Володимир ПАРТИКА

  • 70

Фото без опису

Щороку, 6 грудня, ми вшановуємо Збройні Сили України. ЗСУ – армія сильних, відважних, мужніх захисників, які стали прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє.

У день Збройних Сил України до нас завітав ветеран російсько-української війни, вчитель Староушицького ліцею Володимир ПАРТИКА, який з перших днів повномасштабного вторгнення захищав Україну. Під час зустрічі Володимир Антонович розповів молодшим школярам про нелегкі воєнні будні наших військових, про біль і втрати побратимів, про братерство і дружбу, які допомагають вижити під час страшних боїв, про відвагу і мужність українських воїнів. Поруч із цим він подякував дітям за підтримку. Адже дитячі обереги, малюнки дуже надихають військових та надають їм сили.

Фото без опису

Під час заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять тих, хто загинув на полях боїв з ворогом, ставши на сторожі миру та незалежності України.

Відповідаючи на запитання школярів, Володимир Антонович наголошував, що захист Батьківщини – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі, відваги, дисципліни, самопожертви.

Директор ліцею Оксана Тимчук щиро привітала нашого захисника із святом та побажала міцного здоров'я, сімейного благополуччя, божої опіки та, звичайно, якнайшвидшої перемоги України! А діти щиро подякували за службу, сміливість та мужність, героїзм та готовність захищати свою Батьківщину!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Інші новини освіти

Всі новини освіти