З 26 по 28 листопада у м. Києві відбувся Всеукраїнський форум «Молодіжні центри в Україні: кращі практики роботи з молоддю в умовах війни»

  • 89

Фото без опису

З 26 по 28 листопада у м. Києві відбувся Всеукраїнський форум «Молодіжні центри в Україні: кращі практики роботи з молоддю в умовах війни»✨

Ця подія об’єднала працівників і працівниць молодіжних центрів та просторів з різних куточків України. Учасники були поінформовані про можливості підвищення спроможностей, якості діяльності та доступності молодіжної інфраструктури.

В Форумі взяла участь членкиня нашої Молодіжної ради – Олійник Аліна.

У рамках Форуму проводились панельні дискусії на актуальні теми у сфері молодіжної роботи, презентації програм та інструментів роботи з молоддю, спільні воркшопи та нетворкінги щодо перспективи розвитку молодіжних центрів та просторів, організаційно-правового, методичного та інформаційного забезпечення діяльності молодіжних центрів.

Загалом, вдалось обговорити виклики та кращі практики щодо питань адаптації діяльності молодіжних центрів у процесах реагування на кризові ситуації спричинених війною; майбутню програмну діяльність молодіжних центрів та просторів в умовах війни і в процесі відбудови держави.