Поліцейські офіцери громади капітан поліції Чабан Володимир В'ячеславович та капітан поліції М'яскалюк Євгеній Анатолійович продовжують проводити розʼяснювальну роботу серед населення громади щодо протидії шахрайствам.

  • 119

Фото без опису

Поліцейські офіцери громади капітан поліції Чабан Володимир В'ячеславович та капітан поліції М'яскалюк Євгеній Анатолійович продовжують проводити розʼяснювальну роботу серед населення громади щодо протидії шахрайствам. Цього разу зустрілися з жителями Староушицького відділення Китайгородського будинку-інтернату для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. Поліцейськими проведено бесіди про найпоширеніші схеми афер, від яких потерпають жителі краю, які маніпуляцію використовують зловмисники. Пильність та обізнаність допоможуть не потрапити у тенета шахраїв. Тому важливо знати та дотримуватися основних правил безпеки. Насамперед, не розголошувати свої персональні дані, не переходити за підозрілими посиланнями, припиняти розмову з телефонними незнайомцями, які представляться працівникам банків або ж розповідають про проблеми з родичами. І основна порада – завжди перевіряти правдивість інформації.

"Зустрічі з працівниками поліції є інформативними та корисними. Сьогодні ніхто не застрахований від того, щоб не стати жертвою шахраїв, тому вважливо знати про різні види афер та вміти їм протидіяти», – зазначив капітан поліції Володимир Чабан. Поліцейські й надалі проводитимуть такі зустрічі, щоб завадити поширенню шахрайств. Жителям громади варто бути обачними, щоб не втратити власні кошти.

Фото без опису