З робочим візитом нашу громаду відвідали народний депутат Олександр Санченко, голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів та відомий український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий Євген Клопотенко

  • 202

Фото без опису

✔️Вчора з робочим візитом нашу громаду відвідали народний депутат Олександр Санченко, голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів та всім відомий український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий Євген Клопотенко.

✔️Під час зустрічі очільник громади Анатолій Тимчук, директор КП «Туристичний інформаційний центр» Андрій Захарко обговорили з гостями візію розвитку регіону в майбутньому, можливості співпраці зацікавлених сторін у впровадженні проєктів в розвитку туризму, утворення туристичних та інвестиційних продуктів, а також збільшення туристичного трафіку.

✔️Разом з тим, гості мали змогу відвідати Староушицький ліцей та насолодитися дивовижними краєвидами Бакоти, вкотре переконавшись, що це є магніт найкреативніших ініціатив.

✔️Переконані, спільними зусиллями зможемо створити потужний конкурентноспроможний туристичний продукт на території нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Інші новини

Всі новини