На Хмельниччині відбувся круглий стіл «Захист і підтримка дітей та сімей, які постраждали від війни в Україні: досвід, виклики та можливості»

  • 155

Фото без опису

✔️На Хмельниччині відбувся круглий стіл «Захист і підтримка дітей та сімей, які постраждали від війни в Україні: досвід, виклики та можливості»

✔️Завідувач відділенням соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Світлана ЛІВІЦЬКА взяла участь у засіданні круглого столу «Захист і підтримка дітей та сімей, які постраждали від війни в Україні: досвід, виклики та можливості». До роботи долучилися представники українських та міжнародних благодійних організацій, керівники органів місцевого самоврядування Хмельницької, Івано-Франківської та Харківської областей, а також профільні підрозділи обласної військової адміністрації.

Фото без опису

✔️Учасникам заходу розповіли про роботу, яку здійснює обласна військова адміністрація в сфері підтримки чутливих верств населення. Зокрема, мова йшла про проект ОВА “Велика родина”, що спрямований на забезпечення багатодітних сімей ВПО постійним житлом. Окрім того, важливим вектором роботи відповідних профільних підрозділів ОВА є повернення українців з-за кордону, за допомогою надання їм належних умов для якісного життя на території Хмельниччини, включаючи прихисток, поліпшені умови для відкриття власної справи, професійного навчання, тощо.

✔️Підсумовуючи, учасники круглого столу обмінялися досвідом в сфері підтримки згаданих категорій населення та задекларували наміри продовжувати ефективну співпрацю в цій галузі, задля повноцінного, безпечного та комфортного життя наших співвітчизників.

Фото без опису