Розпочався набір бійців до лав Третьої окремої штурмової бригади Сухопутних військ ЗСУ.

  • 67

Фото без опису

➡ Розпочався набір бійців до лав Третьої окремої штурмової бригади Сухопутних військ ЗСУ. Долучитися можуть як добровольці без досвіду служби, так і чинні військовослужбовці. Бійці проходять курс навчання з вогневої, тактичної підготовки й медицини під керівництвом досвідчених інструкторів.

🔸 Служба у 3 ОШБр передбачає офіційне оформлення, грошове й речове забезпечення та сучасне озброєння бійців. Більше інформації на офіційній сторінці підрозділу. Для долучення до 3 ОШБр на сайті треба залишити заявку: https://ab3.army/

📌 Довідка:

Історія Третьої окремої штурмової бригади розпочалась 24 лютого 2022 року із добровольчого загону тероборони, створеного ветеранами ОЗСП «Азов» НГУ. Згодом загін ТрО був розширений до ОПСП «Азов» у складі Збройних Сил України, а з часом реформований в окремий підрозділ ССО «Азов» ЗСУ. У січні 2023 року ССО «Азов» був розширений до бригади у складі Сухопутних військ ЗСУ. На початку повномасштабного вторгнення рф підрозділ брав участь в обороні Києва та Київської області, операціях з деблокади Маріуполя та авіадесантування в місто. Згодом воював на запорізькому напрямку, а з кінця 2022 року 3 ОШБр успішно працює під Бахмутом.