ПОВІДОМЛЕННЯ  про оприлюднення проекту документа державного планування та про початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості.

  • 73

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про оприлюднення проекту документа державного планування та про початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості.

Відповідно до постанови КМУ від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Староушицька селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території.

Повна назва документа державного планування: "Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, що знаходиться на території Староушицької селищної ради Кам'янець-Подільського району  Хмельницької області, в с. Гораївка  по вул. Черьомушки". Інвестор Бойко А.Н. Прийняття рішення про затвердження містобудівної документації покладається на Староушицьку селищну раду.

Громадськість  у межах строку обговорення з 05.10.2023  по 03.11.2023, має право подати в письмовій формі  зауваження і пропозиції до проекту Детального плану

Ознайомитися з проектом  Детального плану, подати свої зауваження та пропозиції можна до Староушицької селищної ради за адресою: 32385, смт. Стара Ушиця,  вул. Українська,5.  Відповідальна особа селищний голова.

Пропозиції та зауваження, подані після встановлення строку – не розглядаються.

Громадське обговорення детального плану території відбудеться 06.11.2023р. Місце проведення: приміщення  Староушицької селищної ради. Початок о 11 год.