Оголошення про прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми комплексного відновлення території Староушицької територіальної громади

  • 37

Фото без опису

Оголошення про прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми комплексного відновлення території Староушицької територіальної громади

З метою забезпечення розроблення Програми комплексного відновлення території Староушицької селищної територіальної громади, з урахуванням положень Конституції України та законодавства України, зокрема, Закону України «Про засади регіональної політики», ст. 152 Закону України «Про регулювання містобудівної документації», Державною стратегією регіонального розвитку на 2021–2027 роки, Плану заходів на 2021–2023 роки з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021–2027 роки та Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету від 28.09 2023 № 316 «Про розроблення Програми комплексного відновлення території Староушицької територіальної громади», яким утворено робочу групу із розроблення проєкту Програми та визначено термін прийому пропозицій громадськості до проєкту Програми.

 

Програма визначає основні просторові, соціально-економічні пріоритети політики відновлення і включає в себе комплекс заходів для забезпечення відновлення території громади. Програма має сприяти впровадженню таких сучасних підходів та практик розвитку територіальної громади, її населених пунктів та частин їх територій, як соціальна справедливість, раціональне просторове планування, енергоефективність, екологічність, збереження культурного розмаїття та національної пам’яті, а також відповідати Цілям сталого розвитку України на період до 2030 року, визначеним Указом Президента України від 30 вересня 2019 р. № 722.

 

Пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб в електронному або паперовому вигляді  та повинні містити: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина або найменування і місцезнаходження організації, підпис із зазначенням дати, контактний телефон.

 

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Пропозиції до проєкту Програми комплексного відновлення території Староушицької територіальної громади, подані після встановленого строку, не розглядатимуться.

 

Пропозиції прийматимуться до 20 жовтня 2023 року на електронну адресу su.otg@ukr.net або на поштову адресу: 32385, вул. Українська, 5, смт Стара Ушиця, загальний відділ Староушицької селищної ради, т. (03849) 99-4-82.

 

Рішення про розроблення  Програми комплексного відновлення території Староушицької  селищної територіальної громади

 

 

Інші оголошення

Всі оголошення