Семінар з молодіжної політики та роботи для громад

  • 212

Фото без опису

Хмельницьке регіональне відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ

29 вересня 2023 року Хмельницьке регіональне відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ організувало і провело захід для представників громад - членів Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад Хмельницькоі області по молодіжній політиці і роботі в громадах.

Фото без опису

З вітальним словом звернувся до учасників та учасниць модератор Платформи «Молодь, спорт, культура ВАОТГ Олександр Ісип. Представники Дунаєвецька ТГ, Жванецька сільська рада, Староушицька ТГ, Крупецька сільська територіальна громада, Смотрицька територіальна громада, Теофіпольська селищна рада, Меджибізька ОТГ, Чемеровецька територіальна громада, Війтовецька об’єднана територіальна громада ознайомилися з порядком створення і розвитку молодіжної ради, молодвдного центру та діяльнвстю молодіжного працівника в громаді від членкині Молодіжної ради Хмельницької ОДА Іванна Петрасюк.

Також, в рамках заходу, учасники мали можливість відвідати Молодіжний центр та ознайомитися з організацією, співпрацею з міднародними організаціями.

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису