Роботи учасників резиденції Бакота Хаб будуть представлені не лише в Україні, а ще й в Європі.

  • 196

Фото без опису

✔️Роботи учасників резиденції Бакота Хаб будуть представлені не лише в Україні, а ще й в Європі.

✔️Бакота Хаб, в рамках резиденції, обʼєднали 15 художників і 5 музикантів з усієї України, які протягом двох тижнів створювали роботи на тему: «Мистецтво під час війни».

Бакота Хаб

Особлива новина цьогорічної резиденції - роботи учасників будуть представлені не лише в Україні, а ще й в Європі

Це станеться завдяки нашому партнерству з Всеукраїнська Асоціація Музичних Подій UAME .

З початку повномасштабного вторгнення ця організація створила благодійну ініціативу Music Saves UA, яка залучає кошти на гуманітарну допомогу та представляє Україну на найбільших музичних подіях Європи. Протягом цього часу Асоціація успішно співпрацювала з понад 40-ка європейськими фестивалями. На кожній з подій вони представлять локацію Music Saves UA, де відвідувачі мають можливість не лише більше дізнатися про Україну та побачити наслідки російського вторгнення, а й ближче познайомитись з мистецтвом, яке створюється в Україні під час війни.

Твори наших резидентів зможуть стати частиною локації Music Saves UA на наступних європейських подіях. Відвідувачі матимуть можливість більше дізнатися про Україну та побачити наслідки російського вторгнення, а також ближче познайомитись з мистецтвом, яке створюється в Україні під час війни. Ми сподіваємось, що роботи наших резидентів стануть голосами митців про те, що відбувається в Україні зараз.

Проєкт реалізується за підтримки Український культурний фонд.

#запідтримкиУКФ